II TROBADA ESTIUENCA DE MOBILITAT

L’acte centrat amb “LA NOVA MOBILITAT: CAP A UN CANVI DE PARADIGMA NECESSARI” va ser organitzat per la Fundació Carnet i la consultora FACTUAL el dijous 11 de juliol de 2019 a Barcelona amb més de 70 participants del sector… en una tarda calorosa d’estiu… que convidava més a estar tranquil·lament a la platja 😊.

Vaig tenir la sort de conduir un debat amb ponents molt interessants que t’ho posen fàcil, i un públic entregat amb ganes de resoldre els reptes, Tots van fer que l’hora que teníem assignada passes ràpid i al final compartíssim que l’objectiu hauria de ser per tots:

Pensem amb #persones #processos i #tecnologia per construir #ciutats #habitables dissenyades amb #segmentació #cocreació #velocitat i #financiacio

GRÀCIES Factual i Carnet! I a tots els participants, speakers i assistents per…. at the end HAPPINESS!

AQUï trobarem l’article sencer resum de la jornada.

No Comments

Post a Comment